About

Mijn naam is Sophie, illustrator van Nine Moons of April. Thuis ben ik omringd door een grote tuin waar ik veel inspiratie uit haal. Daar vind ik verrassende kleurencombinaties bij bloemen en planten. Met dieren en insecten die vragen om getekend te worden. ‘s Avonds kijk ik altijd even omhoog, naar de hemel vol met sterren en de eeuwig veranderende maan.
Illustreren is voor mij dagdromen en geeft mij vrijheid om een sprookjesachtige wereld te creëren. Even ontsnappen naar een plek waar je geborgenheid voelt. De magie en energieën van een volle maan probeer ik te verwerken in mijn illustraties. Een ode aan de natuur en al haar mysteries gevangen in ragfijne lijnen en aquarelverf.
Mijn werk varieert van originele illustraties, posters, giclee prints en kaarten over de seizoenen of sterrenbeelden. Deze zijn allemaal te vinden in mijn webshop. Ik werk ook in opdracht.
Denk hierbij aan een geboortekaartje met het sterrenbeeld van het kindje. Schroom niet en stuur mij een berichtje. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. info@ninemoonsofapril.com

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop